Lufthansa відкриває нові рейси в Європі

Lufthansa відкриває нові рейси в Європі

Укрінформ
Німецька авіакомпанія Lufthansa запустила 5 нових європейських рейси і вже почала продаж квитків.

Lufthansa в літньому сезоні, який розпочнеться наприкінці березня 2017 року, відкриє рейси з Франкфурта і Мюнхена з п'яти нових напрямків у Європі.

З 27 березня кожен понеділок, четвер і п'ятницю з Франкфурта виконуватиметься рейс Сантьяго‑де‑Компостела (Іспанія). Це місто і його собор є кінцевою точкою одного з найвідоміших маршрутів християнського паломництва — Шляху Святого Якова. Крім того, в цьому ж місту 9 квітня відкриються рейси з Мюнхена.

28 березня відбудеться перший рейс авіакомпанії Lufthansa з Мюнхена в Нант (Франція) — столицю регіону Луара.

2 квітня Lufthansa почне польоти з Франкфурта в Бордо (Франція). Рейси в економічну, політичну і культурну столицю південно‑західної Франції будуть здійснюватися по четвергах і неділях.

Раз на тиждень, по неділях, з 29 квітня перевізник буде виконувати рейси в Шаннон (Ірландія). Це місто виступає відправною точкою по ірландському «Дикому атлантичного шляху» — захоплюючою дух дорогою вздовж узбережжя, найпротяжнішим береговим маршрутом у світі.

Список нових літніх маршрутів з Франкфурта завершує Херингсдорф (Німеччина), курорт у Балтії. З 15 квітня любителі Балтійського моря і регіону Мекленбург‑Передня Померанія зможуть раз на тиждень, по неділях, відправитися на лайнерах Lufthansa «Балтійську Ніццу».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-