Американка б’є світовий рекорд з подорожей

Американка б’є світовий рекорд з подорожей

Фото
Укрінформ
Американка сподівається побити світовий рекорд Гіннеса, найшвидше за всіх об’їздити всі 196 країн. 

Про це повідомляє Укрінформ.

Двадцяти семирічна Кессі-де-Пеколь з Вашингтона почала свій шлях у липні 2015 року і тепер вона наближається до кінця своєї епічної місії - відвідати всі 193 суверенні держави, а також Тайвань, Косово і Палестину. Поки безстрашна мандрівниця перетнула 180 країн, здійснила 254 перельоти, витратила 198 тисяч доларів всього за 15 місяців. Вона має приблизно 45 днів, щоб завершити свій вир пригод і тим самим побити світовий рекорд.

Маючи пристрасть до подорожей, енергійна білявка почала планувати поїздку всього життя, назвавши її Експедиція 196, на свій 25-й День народження.

Пояснюючи свою спрагу до пригод, вона сказала: «Ще зі школи в мене було бажання відвідати кожну країну у світі, дізнатися більше про кожну культуру, природне середовище, спосіб життя і релігію. В Америці нам пощастило, що є таке величезне різноманіття культур і люди зі всього світу, які роблять країну тим, чим вона є сьогодні».

Вона також додала, що завжди хотіла дізнатися про те, звідки вона родом, адже її предки - вихідці з Європи.

Полегшити фінансовий тягар Кессі  допомагали різні спонсори, яких вона зустріла під час поїздки. А деякі інвестори також внесли свій вклад у створення документального фільму, в якому Кессі знімала все на шляху, щоб скласти цілісну картину її пригод.

Проживання мандрівниця компенсує за рахунок реклами, промотуючи різні готелі у своєму акаунті в Інстаграмі. Варто зазначити, що для житла вона переважно обирає готелі в еко-стилі.

Сама Кессі виступає "послом миру" від Міжнародного інституту миру за допомогою туризму та Skal International. Мандрівниця організовує зустрічі зі студентами, які вивчають туризм в університетах, щоб обговорити важливість і сутність туризму та економіки. А також співпрацює з Adventurers and Scientists for Conservation, щоб зібрати зразки води для перевірки на наявність мікро пластмас.

Кессі також коментує, що подібна соціальна діяльність значно полегшує їй отримувати візи. На шляху Кессі довелося повернутися в Америку, щоб отримати новий паспорт та подати заяву на отримання туристичної візи.

У середньому, мандрівниця витрачає від двох до п'яти днів у кожній країні.

Вона вже встигла відвідати  Україну, а саме Київ та Одесу. Останню вона назвала одним з найулюбленіших місто своєї «експедиції», а також саму Україну вона включила до списку свої найулюбленіших країн. У столиці Кессі побувала у Музеї народної архітектури та побуту «Пирогів», на Софійській площі, скуштувала вареник, навіть відвідала спортзал.

Усі враження від України можна дізнатися на її офіційному сайті Expedition196.com або у соціальних мережах за однойменною назвою. Україну вона відвідала торік.

Також вона розповіла про деякі складнощі під час поїздки: 'Деякі були занадто переконані, що мною можна скористатися через те, що я жінка, думаючи, що я більш довірлива, намагалися здерти з мене більше грошей або домагалися мене. Я більше не можу терпіти будь-яку нерівність». За словами Кессі, під час подорожі вона переживала як злети, так і падіння, але її мандрівка зробила її набагато сильнішою і впевненішою у собі.

«Я просто сподіваюся, що я змогла надихнути молодих жінок (і чоловіків) по всьому світу досягти того, що на їх думку, може здатися недосяжним для людини», - каже Кессі-де-Пеколь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-