Новий рік у Таїланді все таки відсвяткують

Новий рік у Таїланді все таки відсвяткують

Укрінформ
Заборону на розважальні заходи в Таїланді знімуть 14 листопада.

Заплановані на кінець року фестивалі та свята, а також новорічні заходи в Таїланді відбудуться за розкладом. Таке рішення прийняв кабінет міністрів країни.

Обмеження на проведення розважальних заходів ослабнуть з 14 листопада, коли закінчаться перші 30 днів з дня смерті короля Рами IX. З цього моменту національні телеканали відновлять звичайне мовлення і повернуть до ефіру розважальні програми. Одночасно буде знято заборону на масові заходи святкового характеру.

Як пояснила представник прес‑служби уряду Таїланду Тхаксада Сангхачан, список дозволених заходів складається з дев'яти пунктів. У них входить святкування фестивалю Лой Кратон, проведення весіль і обрядів, спортивні заходи, ярмарки на рівні провінцій та окремих районів, включаючи нічні ринки і бої биків. А також місцеві фестивалі на території провінцій, включаючи ярмарки Червоного Хреста і фестиваль привидів (Пхі Та Кхон) на північному сході Таїланду.

При цьому не виключено, що в ряді провінцій місцеві влади за власною ініціативою можуть відмовитися від проведення тих чи інших заходів або перенести їх на більш пізній термін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-