Державіаслужба затвердила нові рейси

Державіаслужба затвердила нові рейси

Укрінформ
Комісія Державної авіаційної служби України прийняла рішення видати низку призначень українським авіакомпаніям.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як передає інформагентство, Державіаслужбою прийнято рішення рекомендувати видати авіакомпанії "Дніпроавіа" призначення на регулярні польоти з Івано-Франківська в Салерно і розширити частоту на маршруті Київ - Софія. Авіакомпанії "Азур Ейр Україна" рекомендовано дати право на регулярні польоти за маршрутом Київ - Софія.

Авіакомпанії "Дарт" рекомендовано видати права на виконання чартерів з Києва в Шарм-ель-Шейх, Таби, Хургади, Кіттіля, Спліт, Марібор, Бергамо, Аліканте, а авіакомпанії "Браво" - на чартери в Хургаду з Вінниці, Одеси, Львова і Харкова, в Шарм-ель-Шейх - з Вінниці, Рівного, Одеси, Львова, Кривого Рогу, Харкова, а також з Києва в Момбаса і Занзібар.

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) має намір отримати право на "регулярку" з Києва в Кіттіля, але в цьому їй було відмовлено. Крім того, рекомендовано видати права на польоти з Чернівців в Тель-Авів і Бергамо, а компанії "Атласджет Україна" - на польоти з Одеси в Лондон, Дюссельдорф і Дубай і з Києва в Мілан і Тбілісі.

Крім цього, рекомендовано видати МАУ призначення на "регулярку" в Стамбул з Херсона та Чернівців, "Атласджет Україна" – у Стамбул з Києва та Одеси, а також розширена частота на маршруті Харків - Стамбул. "Атласджет-Україна" просила розширити їй частоту на маршруті Запоріжжя - Стамбул з семи до 14 рейсів на тиждень, МАУ - видати їй сім частот на цьому напрямку.

МАУ просила розширити частоту на маршруті Львів - Стамбул з трьох до семи рейсів, "Атласджет-Україна" - з чотирьох до 11. Ці питання викликали дискусію між комісією та представниками авіакомпанії. Останнім було запропоновано обговорити, як поділити між компаніями частоти, оскільки їх кількість обмежена.

В результаті авіаперевізники прийшли до консенсусу. МАУ на маршруті Запоріжжя - Стамбул рекомендовано видати чотири частоти, "Атласджет Україна" - розширити частоти не на сім, а на три рейси на тиждень. На маршруті Львів - Стамбул МАУ розширена частота на чотири рейси на тиждень - до семи, "Атласджет-Україна" - на три рейси - до семи на тиждень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-