Дубай відкрив черговий найбільший парк розваг

Дубай відкрив черговий найбільший парк розваг

Укрінформ
Найбільший на Близькому Сході парк‑курорт Dubai Parks and Resorts відкритий для відвідувачів.

Про це повідомляє прес-служба курорту.

Комплекс включає три тематичних парку, аквапарк, торгову площу з безліччю магазинів і ресторанів, а також сімейний курорт в полінезійському стилі, є наймасштабнішим проектом Дубая.

Загальна площа нового розважального парку складе 2,3 мільйона квадратних метрів.

Стандартні одноденні квитки для дорослих на відвідування одного з парків інтегрованого курорту Dubai Parks & Resorts будуть коштувати від $ 65 до $ 89. За відвідування всіх парків комплексу протягом декількох днів доведеться заплатити від 130 $ до $ 242. Річний абонемент обійдеться в $ 679.

Найбільша зона Dubai Parks and Resorts відведена парку, присвяченому Голлівуду.

Друга зона — Bollywood ParksTM Dubai — перший в світі тематичний парк у стилі Боллівуду. В нього входять п'ять зон: Bollywood Boulevard, Mumbai Chowk, Rustic Байрак, Royal Plaza і Bollywood Film Studios з «Залом героїв». У парку також є театр Rajmahal на 850 місць, в якому кілька разів в тиждень будуть йти мюзикли боллливудской тематики, поставлені в бродвейському стилі.

Третя зона — перший на Близькому Сході тематичний парк LEGOLAND, де представлено понад 40 атракціонів, шоу та ігрових майданчиків LEGO, 15 тисяч моделей LEGO. Дітям будуть доступні для гри більше 60 мільйонів цеглинок LEGO.

Читайте також: Найвищу будівлю з конструктора побудували в Дубаї

До парку‑конструктору примикає єдиний в регіоні аквапарк для відпочинку з дітьми від двох до 12 років — LEGOLAND Water Park. В аквапарку представлено 20 водних гірок, хвильовий басейн та ігрова зона для малюків DUPLO.

Променад Riverland Dubai — торгово‑розважальна площа парку, на якій розташовані вуличні театри, магазини, кафе і ресторани чотирьох історичних епох і географічних регіонів: французька село початку XVII століття, Америка 1950-х років, Індія епохи британського колоніального панування 1930-х років і Європа початку XIX століття.

Читайте також: У Дубаї побудують цілі парки фудкортов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-