Іспанія теж відкриє нудистський ресторан

Іспанія теж відкриє нудистський ресторан

Укрінформ
На острові Тенеріфе відкриється перший нудистський ресторан, де не буде електрики і заборонено користуватися електронними девайсами.

Про це повідомляє Cadena SER.

21 січня 2017 року в Гранадилье‑де‑Абон на острові Тенеріфе відкриється перший нудистський ресторан під назвою Bunyadi. Повечеряти в ньому можна тільки без одягу.

Серед інших особливостей ресторану — відмова від електрики і приготована виключно на вугіллі їжа. Для освітлення кімнат будуть використовувати свічки. Весь одяг та мобільні телефони гості повинні будуть залишити при вході, у спеціально обладнаній роздягальні.

Запустив настільки незвичайний проект італійський ресторатор Тоні‑Де Леонардис. Усього в ресторані буде 20 столиків. Усі страви в ньому будуть готуватися з органічних продуктів. На вибір буде запропоновано три сети — вегетаріанський, м'ясний і рибний. Вартість — від 70 до 80 євро на людину. Ресторан відкритий тільки ввечері.

Відвідувачів чекає незвичайний буфет: офіціанти будуть лежати голяка у вигляді підносів — і на них розташують їжу. За бажанням клієнта може бути приготований напій з додаванням афродизіаків.

Аналогічний заклад вже існує в Лондоні. Правда, там столики обгороджені: відвідувачі можуть побачити інших гостей ресторану тільки через шторку, у вигляді силуетів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-