Естонці створили сайт, який планує сімейний відпочинок в їх країні

Естонці створили сайт, який планує сімейний відпочинок в їх країні

Укрінформ
Естонці створили незвичайний сайт, який складає відповідний всім смакам сім'ї маршрут подорожі.

«Kids Know Best» ( з англ. - «Діти краще знають») – новий інструмент, який безкоштовно доступний будь-кому на офіційній домашній сторінці Естонії про туризм VisitEstonia.com.

Інструмент дає можливість за допомогою кількох кліків мишки безкоштовно отримати індивідуальний путівник для сімейних вихідних. До того ж, тут пропонуються тільки туристичні об'єкти, визнані самими дітьми. Для того щоб спонукати мандрівників з дітьми розширити свій кругозір при відвідуванні Естонії, на офіційній домашній сторінці Visit Estonia створений новий, зручний безкоштовний інструмент для планування сімейних подорожей.

Концепція цієї домашньої сторінки унікальна, вона пропонує за допомогою декількох кліків скласти маршрут подорожі, відповідний саме для своєї сім'ї. Проте особливо незвичайним цей інструмент робить те, що зміст сторінки створюэться, грунтуючись на думках дітей про захоплюючы маршрути сімейних подорожей. Зміст порталу було створено з урахуванням думки дітей, які сповнені фантазії і відзначають аспекти, які залишилися б непоміченими дорослими людьми.

Усе це узагальнено в описі об'єктів, у фотографіях і відеоматеріалах. Планувальник подорожей «Kids Know Best» пропонує відзначити критерії плану сімейнох подорожі – кількість днів, вік дітей, чи віддається перевага активному або більш спокійному відпочинку, в місті чи на природі. Коли будуть відзначені ці чотири критерії, сторінка складе відповідний до усіх смакыв сім'ї маршрут подорожі, який можна отримати на електронну пошту або ознайомитися з ним на домашній сторінці. Для більш точного планування подорожі, для кожного з об'єктів зазначено відстань і час, який доведеться провести в дорозі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-