Київ, Львів та Одеса обзавелися

Київ, Львів та Одеса обзавелися "карткою туриста"

Укрінформ
У Києві, Львові та Одесі налагоджується робота так званого city pass.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на офіційний сайт виробника.

Картка знижок від компанії City Card на екскурсії, проїзд у громадському транспорті і проживання в готелях, а також пропуск в різні музеї, на виставки і т. д з'явилася в Києві, Львові та Одесі.

При цьому ще одна карта, тільки іншого формату, буде працювати і на території гірськолижних і чорноморських курортів, надаючи знижки на проживання та ресторани.

Також Готується запуск мобільного додатку.

Виглядає карта від City Card як звичайна пластикова картка, на якій записаний код, що зберігає інформацію про партнерські послуги в тому чи іншому місті або ж курорті. А серед останніх варто відзначити: для любителів активного відпочинку – Буковель, Драгобрат Славське; для тих, хто зацікавлений в оздоровчому відпочинку – Моршин, Шешори та Трускавець; для літнього відпочинку на морі – Затока, Лазурне, Коблево і т. д.

Список партнерів буде постійно оновлюватися, а сама картка – єдину дисконтну і city pass – можна придбати на різну кількість днів, що буде вигідно як туристам, зацікавленим у відвідуванні всіх визначних пам'яток міста і комфортному проживанні, так і жителям України, які хочуть краще пізнати своє власне місто або відправляються в інше на вихідні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-