В Іспанії тепер кожен вівторок у ресторанах діє знижка

В Іспанії тепер кожен вівторок у ресторанах діє знижка

Укрінформ
В Іспанії вирішили кожен вівторок влаштовувати ресторанний день.

Про це повідомляє іспанський телеканал АВС.

В Іспанії вирішили кожен вівторок відзначати День готельної індустрії та громадського харчування. Саме в цей день в різних барах і ресторанах країни вартість страв буде істотно знижена.

Ідея проводити «ресторанні дні» виникла на основі позитивного досвіду відомого бару «Pintxopote» із Сан-Себастьяна. У цьому закладі по четвергах гостям пропонувалося всього за 2 євро купити один з варіантів «напій+тапас». Завдяки цьому значно зросла кількість відвідувачів бару, особливо з числа молоді. У результаті виявилося, що навіть в будні можливо отримати хороший прибуток, як в святковий день.

Свою участь у новому проекті вже підтвердили 3000 закладів громадського харчування. В рамках «ресторанних днів» в барах і ресторанах будуть серйозні знижки. Це має сприяти залученню клієнтів.

Варто відзначити, що нову ідею підтримали не тільки недорогі заклади, але також і знамениті ресторани. Зокрема, ресторан «Coque» (Мадрид), гастробар «Villanos», «La Malaje», «El Cordobés». Так, у ресторані «Coque», який є володарем двох зірок Мішлен, обіцяють знижки на дегустаційне меню в розмірі 30%.

Відвідувачі закладів-учасників проекту зможуть скуштувати страви традиційної іспанської кухні, а також і креативні авторські страви. Поінформувати про свою участь у проекті представники ресторанного бізнесу можуть на спеціальному сайті, який запустило агентство Макро. На цьому ресурсі також і клієнти можуть вибрати потрібний заклад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-