У Дубаї побудують цілі парки фуд-кортів

У Дубаї побудують цілі парки фуд-кортів

Укрінформ
Десять парків фудтраків з'являться в Дубаї.

Про це заявили власники еміратського "міста-фудкорту" Last Exit, повідомляє Khaleej Times.

«Проект Last Exit народився як продовження загальної лінії розвитку туризму в Дубаї і в повній мірі відображає наше неухильне прагнення дарувати гостям емірату нові враження. Ми прийняли рішення про розширення проекту і тепер задіємо основні траси, які ведуть у Дубай, щоб надати мешканцям та гостям емірату першокласний рівень обслуговування, з основним акцентом на сімейний відпочинок і автомобільний туризм», — розповів нам голова групи компаній Meraas Абдулла Аль Хаббай.

Кожен з десяти сімейних парків буде вміщати від 20 до 40 фургонів і працювати цілодобово і без вихідних. Усі містечка будуть відрізнятися власним оригінальним стилем і тематичним наповненням. Майбутнє розташування фуд-кортів визначено: один з'явиться через дорогу від парку відкрився на трасі Sheikh Zayed Road, два відкриються на трасі Al Ain Road, ще два на Emirates Road і по одному на трасах Hatta, Al Khawaneej, Mohammad Bin Zayed Road і Al Qudra Road.

Представники холдингу Meraas планують не тільки збільшувати кількість парків Last Exit, але й розширювати спектр надаваних ними послуг. Крім фургонів-закусочних, містечка будуть обладнані особливими розважальними зонами з дитячими і спортивними майданчиками, екскурсійними маршрутами, а також кінотеатр під відкритим небом і бізнес-центром.

На додаток готується випуск мобільного додатку, яке дозволить водіям та їх сім'ям замовляти їжу ще до прибуття в парк, щоб забрати готовий замовлення відразу по приїзду.

Довідково: Влітку 2016 р. гастрономічна карта найбільшого емірату ОАЕ поповнилася новим проектом: на трасі E11 між Дубаєм і Абу-Дабі відкрилося містечко Last Exit з закусочними "на колесах".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-