Google випустив новий додаток для відстеження авіаквитків

Google випустив новий додаток для відстеження авіаквитків

Укрінформ
Компанія Google запустила сервіс Google Flights для відстеження в режимі реального часу авіаквитків.

Про це повідомляє Reuters.

Компанія Google запустила сервіс Google Flights для відстеження в режимі реального часу авіаквитків, акцій та знижок, а також прийдешньої зміни цін. Завдання нового сервісу – допомагати користувачам у плануванні та економії під час подорожей.

Найбільш цікава можливість Google Flights – повідомлення про те, коли подорожчають квитки по зазначеному користувачем маршруту.

"Після вибору конкретного польоту повідомлення повідомить вам, коли поточна вартість квитка перестане бути актуальною – і скільки ви можете заощадити, якщо зарезервувати його зараз. Наприклад, цей рейс в Сан-Дієго, швидше за все, подорожчає протягом восьми годин — і ви, ймовірно, заощадите $87, якщо купите квиток до цього часу", — йдеться в офіційному повідомленні компанії.

Крім цього, спеціальна панель сповіщень буде пропонувати підказки про те, як зменшити витрати на авіаквитки по конкретному маршруту – наприклад, вибрати альтернативний аеропорт або дату.

Для тих, хто не готовий купувати квиток одразу ж, є можливість підписатися на конкретний авіамаршрут і отримувати повідомлення на пошту про майбутнє подорожчання або те, що вже відбулося, а також можливі знижки, якщо вони з'являться.

Крім цього, Google допоможе в пошуку готелів за обраним напрямом, маркуючи спеціальним чином ті пропозиції, ціна яких нижча, ніж зазвичай в зазначені дати. Для перегляду потрібно відфільтрувати пропозиції за кнопкою "Deals" в лівому верхньому кутку.

Нагадаємо, Google і раніше пропонувала користувачам допомогу в покупці авіаквитків: у 2014 році компанія запустила сервіс онлайн-бронювання Flight Search.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-