Новий шаттл в аеропорту Пхукета підвозить пасажирів до терміналів безкоштовно

Новий шаттл в аеропорту Пхукета підвозить пасажирів до терміналів безкоштовно

Укрінформ
Між терміналами аеропорту Пхукета запустили безкоштовний шатл для пасажирів.

Про це повідомляє Phuket Gazette.

Новий шаттл в аэропрту Пхукета довелося запустит через деяку плутанину – таксисти за звичкою привозять мандрівників до старого терміналу, який з вересня перестав виконувати функції міжнародного.

Новий термінал повітряної гавані острова офіційно відкрили 16 вересня. Туристів тепер зустрічають 19 паспортних стійок, одночасно приймати гостей популярного курорту можуть 38 офіцерів імміграційного контролю. У зоні вильоту працюють 11 сучасних сканерів для багажу, а паспортно-візовий контроль готові здійснювати 34 офіцера.

Як з'ясувалося, не тільки туристи, а й місцеві жителі Пхукета до цих пір не знають про відкриття і тонкощі роботи нового терміналу. Таксисти, як і раніше доставляють пасажирів до будівлі старого аеропорту, який з вересня переведено на роботу з внутрішніми рейсами. З'явилися низки розгублених туристів з валізами стали причиною запуску безкоштовного автобуса, який перевозить усіх заблукалих мандрівників до правильного терміналу. Керівництво аеропорту настійно рекомендує пасажирам перевіряти свої квитки перед виїздом на рейс і точно вказувати водіям місце призначення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-