Порада туристу: Найнебезпечніші та найбезпечніші регіони Італії. Графіки

Порада туристу: Найнебезпечніші та найбезпечніші регіони Італії. Графіки

Укрінформ
В Італії склали рейтинги найбільш небезпечних і безпечних регіонів країни.

Департамент громадської безпеки Міністерства внутрішніх справ підготував звіт про злочинну діяльність в Італії.

Як повідомляється в доповіді, в правоохоронні органи Італії надходять щодня понад 7500 заяв від жертв крадіжок, шахрайств, обману і вимагань. Але, в цілому, ситуація в країні поліпшується: порівняно з 2015 роком число доносів знизилося на 4,5% (2,7 млн порівняно з 2,8 млн у попередньому році).

Крім того, зниження числа заяв в поліцію зачіпає практично всі види злочинів. Так, за рік повідомлень про крадіжки зареєстровано на 7% менше (більше половини від загального числа звернень в органи); випадки викрадення автомобілів скоротилися на 4,6%, кількість розбоїв зменшилась на 10%.

Якщо говорити про більш серйозні злочини, таких як вбивства, то за поточний рік їх було скоєно 469 разів, незважаючи на біч феміциду. Це цілком задовільні дані, у порівнянні з загальноєвропейською статистикою, які надійшли зі звіту про злочинну діяльність в Італії, підготовленого Департаментом громадської безпеки Міністерства внутрішніх справ.

У звіті також подано графіки, де можна наочно побачити повну картину найбільш небезпечних і безпечних провінцій Італії. Так зелений колір означає зниження приступности, рожевий - її збільшення в певних регіонах. Цифри вказують на кількість злочинів на 100 000 душ населення.

Рівень злочинності по регіонах

Найнебезпечніші провінції Італії

Найбезпечніші провінції Італії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-