Turkish Airlines і Atlasjet розпродають квитки в Стамбул

Turkish Airlines і Atlasjet розпродають квитки в Стамбул

Укрінформ
Авіакомпанії Turkish Airlines та Atlasjet продають дешеві квитки в Стамбул з України.

Про це повідомляють прес-служби компаній.

Авіакомпанія Turkish Airlines продає дешеві квитки Київ – Стамбул, а також з регіонів України в Стамбул. Розпродаж триватиме до 16 жовтня.

Мінімальна ціна квитка на рейси при виборі перельотів в обидві сторони Київ – Стамбул починається від 159 доларів, Одеса – Стамбул від 139, Запоріжжя – Стамбул і Львів – Стамбул від 129, Херсон – Стамбул від 149 доларів.

В ціну квитків Turkish Airlines включена безкоштовне перевезення багажу в економічному класі, а також харчування.

При вильоті з Києва переліт можливий як в головний аеропорт Стамбула імені Ататюрка, так і в аеропорт Сабіхи Гекчен, який розташований в східній частині міста. Перельоти з Одеси, Львова, Запоріжжя та Херсона виконуються тільки в центральний аеропорт імені Ататюрка в європейській частині міста.

Авіакомпанія Atlasjet Ukraine ввела відповідні акційні тарифи на рейси в Стамбул зі Львова, Харкова і Запоріжжя.

Квитки Atlasjet Ukraine продає в обидві сторони на рейси Запоріжжя-Стамбул від $110, на рейси Харків-Стамбул від $116, на рейси Львів-Стамбул - від $122 туди-назад. Квитки за такою ціною можна придбати до 1 листопада на рейси з 30 жовтня 2016 року по 25 березня 2017 року.

У вартість перельоту входить перевезення до 30 кг багажу, харчування, а також безкоштовна доставка з центру Харкова в аеропорт Харків, а також з Дніпра, Мелітополя, Запоріжжя у аеропорт Запоріжжя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-