Marriott стала найкращою і найбільшою готельною компанією в світі

Marriott стала найкращою і найбільшою готельною компанією в світі

Укрінформ
Компанія Marriott International (NASDAQ:MAR) стала найбільшою і найкращою в світі готельною компанією.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Marriott International (NASDAQ:MAR) завершила операцію з приєднання Starwood Hotels & Resorts Worldwide, у результаті якої утворилася найбільша й найкраща у світі готельна компанія.

"Ми вважаємо, що тепер компанія Marriott володіє найкращим в світі портфоліо готельних брендів, самою великою географією глобального присутності та найрозвиненішими програмами лояльності, забезпечуючи своїм гостям беспрецедентый вибір можливостей. Об'єднання брендів Starwood з нашими власними дає нам більше можливостей надавати лояльним гостям готелі потрібних брендів в потрібних місцях і залучати нових клієнтів", – сказав президент і головний виконавчий директор компанії Marriott International Арне Соренсон.

Нова компанія буде управляти, безпосередньо та за участю власників франшиз, більш ніж 5700 готелями і 1,1 мільйоном номерів, представлених 30 провідними брендами від середньої до вищої цінової категорії в більш ніж 110 країнах. По завершенні цього поглинання кількість готелів Marriott в Азії, а також на Близькому сході і в Африці збільшується більш ніж в два рази.

На даний момент Marriott має найбільш повне портфоліо брендів, що включає бренди провідних ексклюзивних мереж готелів, компанія присутня у найбільшій кількості країн світу, лідуючи за кількістю розкішних і комфортних готелів, а також курортних і конференц-готелів. Сьогодні компанія Marriott поєднує статуси в програмах лояльності Marriott Reward, що включає Ritz-Carlton Rewards, і Starwood Preferred Guest (SPG). Ті, хто зв'яжуть свої особисті кабінети, зможуть переводити між програмами бали, а також оплачувати ними проживання в готелях і участь в унікальних заходах.

Нагадаємо, що зараз в київському готелі Marriott ведуться ремонтні роботи і реставрація фасаду будівлі. Територіально готель розташований на станції метро "Золоті ворота".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-