Херсонщина в

Херсонщина в "оксамитовий сезон" розраховує прийняти до 300 тисяч туристів

Укрінформ
Херсонщина у 2016 році перевиконає попередньо запланований показник кількості туристів орієнтовно на 200-300 тисяч чоловік.

Про це у розмові з кореспондентом Укрінформу розповіла заступник директора Департаменту інвестиційної, туристично-курортної діяльності та промислової політики Херсонської облдержадміністрації Тетяна Волинець.

"Як ми і обіцяли, у цьому курортному сезоні область вже відвідали 3,5 млн туристів. Але ми ні в якому разі не вважаємо, що курортний сезон у нас вже закінчився. І туристів буде більше - ми над цим зараз дуже щільно працюємо. Я думаю, що ще десь 200-300 тис. туристів буде обов'язково", - розповіла Волинець.

Вона зазначила, що залучити додаткову кількість туристів на Херсонщину допомагає сприятливий цього року "оксамитовий сезон" на морському узбережжі області, а також фестивальний рух, який розпочинається в області восени.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні літнього курортно-оздоровчого сезону 2016 року Херсонщина очікувала приїзду в регіон рекордної кількості туристів - близько 3,5 млн, що на 700 тис. чоловік більше, ніж було у минулому році. У курортно-туристичному сезоні 2015 року Херсонщину відвідали близько 2,8 млн туристів, що на 27% більше у порівнянні з 2014 роком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-