Порада туристу: Зимові розваги та заходи в ОАЕ

Порада туристу: Зимові розваги та заходи в ОАЕ

Укрінформ
Напередодні зимового сезону найбільший емірат ОАЕ готує святкові програми та розваги.

Департамент з туризму Дубая пропонує зустріти зиму на пляжі і з передсвятковим запалом, презентуючи гід по головним заходам грудня.

Автолюбителям варто звернути увагу на парад з участю знаменитих суперкарів місцевої поліції, який відбудеться під час святкування Національного дня ОАЕ.

Шанувальники театрального мистецтва не зможуть встояти перед новою Дубайською оперою, де в грудні прогримлять прем'єри вистави «Лускунчик на льоду» і Снігове шоу Слави Полуніна, а шопоголіки всього світу — перед спеціальними пропозиціями щорічного Дубайського торгового фестивалю. Передсвятковий шопінг можна продовжити на Різдвяному ярмарку при курорті Madinat Jumeirah, а найоригінальнішим фоном для селфі в грудні стане величезний пряниковий будиночок у готелі Jumeirah Zabeel Saray.

Для сімей з дітьми Дубай приготував одразу кілька подарунків: у серпні відчинив двері найбільший у світі критий парк розваг IMG Worlds of Adventure. А вже в жовтні відкривається масштабний парк Dubai Parks and Resorts, який включає в себе парк з атракціонами та аквапарком в стилі Lego.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-