Україна увійшла до рейтингу найбільш доброзичливих країн

Україна увійшла до рейтингу найбільш доброзичливих країн

Укрінформ
У рейтингу Expat Insider 2016 "Найгостинніших країн світу" Україна посіла 34 місце.

Про це повідомляється на порталі InterNations.

У цьому році Україна вперше з'явилася в рейтингу Expat Insider 2016, складеному порталом InterNations, який представляє мережа експатів по всьому світу, на підставі опитування 14 000 респондентів. Усього до рейтингу ввійшли 67 країн.

У загальному рейтингу кращих країн для проживання і роботи іноземців Україна зайняла 34 місце – між Великобританією (33 місце) і Кіпром (35 місце). Учасники опитування високо оцінили нашу країну в категорії особистих фінансів (2 місце), у легкості пошуку друзів (5 місце), відчутті дружелюбності (19 місце) і гостинності (15 місце). Також Україна посіла перше місце в категорії доступності вартості проживання. Найслабшими виявилися оцінки, що стосуються подолання мовного бар'єру (57 місце) і відчуття безпеки (61 місце).

У цілому десятка кращих країн для проживання експатів виглядає так: Тайвань, Мальта, Еквадор, Мексика, Нова Зеландія, Коста-Ріка, Австралія, Австрія, Люксембург, Чехія. Нижні десять позицій рейтингу зайняли: Кувейт, Греція, Нігерія, Бразилія, Саудівська Аравія, Єгипет, Мозамбік, Катар, Італія і Танзанія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-