Більшість українців обирають для відпочинку Туреччину через низькі ціни

Більшість українців обирають для відпочинку Туреччину через низькі ціни

Укрінформ
65% українських туристів віддають перевагу відпочинку у Туреччині, яка знизла цього року ціни на 30%.

Про це заявила генеральний директор компанії Coral travel Тетяна Прокопенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

 “Якщо у 2015 році Туреччину місцем свого відпочинку обрали 51% українських туристів, які поїхали на відпочинок закордон, то за результатами цього року цей показник зросте до 60-65%” - повідомила Прокопенко.

    За її словами, у структурі продажів турів в Україні по 3% займають Греція та Іспанія, близько 4% - Об”єднані Арабські Емірати, зменшується на ринку частка Єгипту, яка за результатами 2015 року складала 31%. 

   Загалом за підсумками 7 місяців 2016 року, збільшення туристичного потоку з України до курортів Туреччині склало 46%, у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року. За даними Міністерства культури і туризму Туреччини, Україна увійшла до ТОП-10 країн, звідки цього року приїхало найбільше туристів, випередивши Голландію, Францію та США.

  “За результатами 7 місяців 2016 року, кількість туристів збільшилася на 150%”, - зазначила генеральний директор Coral travel. За її інформацією, на туристичний потік з України до Туреччини практично не вплинули події 15 липня, коли у Туреччині сталася спроба державного перевороту, а потім у країні було введено надзвичайний стан.

Українські туроператори констатують, що одним з головних факторів збільшення відвідуваності цього року Туреччини з боку українських туристів стали хороші цінові пропозиції, які на 20-30%  є меншими, ніж за аналогічний період минулого року.     

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-