Кличко обіцяє: всі фонтани на Русанівському каналі запустять навесні

Кличко обіцяє: всі фонтани на Русанівському каналі запустять навесні

Укрінформ
Дванадцять фонтанів комплексу на Русанівській набережній запрацюють наступної весни.

Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив під час відкриття після реконструкції другої черги фонтанів на Русанівці, інформує прес-служба мера.

"Дуже добре, що Київ стає привабливим та комфортним містом. Ми раді, що кожен день ми відкриваємо нові об'єкти, і кияни бачать, як змінюється наше місто. Тиждень тому ми відкрили відремонтований фонтан біля Оперного театру, який не працював 15 років. Там з'явилася підсвітка, також вечорами у вихідні дні відбувається світломузичне шоу", - зазначив мер.

 Кличко повідомив, що відкрилася друга черга - чотири реконструйованих фонтани.

"Перші чотири фонтани ми запустили на День Києва. Ще чотири фонтани запустимо навесні, і у нас буде повністю відновлений каскад фонтанів на Русанівці. Кожного вечора сюди приходять сотні, тисячі киян подивитися на фонтани, послухати музику, відпочити та поспілкуватися з друзями. Я впевнений, що цей комплекс стане знаковим місцем для столиці", - наголосив Київський міський голова.

 Фонтан на Русанівському каналі працює у ранкові та вечірні години - до 30 вересня. Щоп'ятниці та щосуботи з 21.30 до 23.00 кияни можуть подивитися світломузичне шоу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-