В Олеському замку пройде фестиваль меду

В Олеському замку пройде фестиваль меду

Укрінформ
У неділю, 21 серпня, в Олеському замку на Львівщині відбудеться фестиваль меду.

На заході можна буде не лише скуштувати продукцію бджолярів, але й взяти участь у майстер-класах, послухати виступи музичних колективів, повідомляє прес-служба Львівської обласної держадміністрації. http://www.loda.gov.ua/news?id=22803

"Цієї неділі, 21 серпня, на території музею-заповідника "Олеський замок" відбудеться солодкий фестиваль "Надбужанські медобори". Гостям обіцяють смачні "медові" дегустації, цікаві майстер-класи та концертну програму. Фестиваль розпочнеться о 15 год.", - йдеться у повідомленні.

Директор департаменту ОДА з питань культури, національностей та релігій Христина Береговська зазначила, що у фестивалі візьмуть участь пасічники Буського та сусідніх районів, а також з Польщі та Волині. "На виставці-продажі гості свята зможуть придбати різноманітні продукти бджільництва: мед, пилок, прополіс, а бджолярі – реманент для своєї пасіки", - підкреслила вона.

Також гостям обіцяють майстер-класи з витинанки, бісероплетіння, гончарства, писанкарства, які відбудуться у "Містечку майстрів", і пізнавальні атракції: вікторини, загадки, виставки старожитних речей, пов’язаних з бджолярством.

Звісно, що для усіх бажаючих будуть доступні й екскурсії територією та залами Олеського замку, зазначили в ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-