Одесу та німецький Падерборн з'єднає прямий авіарейс

Одесу та німецький Падерборн з'єднає прямий авіарейс

Фото
Укрінформ
Меморандум про співпрацю Одеського міжнародного аеропорту з аеропортом Падерборна (центральна Німеччина) підписали дирекції обох підприємств з ініціативи голови Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі.

Про це Саакашвілі написав у Фейсбуці.

"За моєю ініціативою Одеський аеропорт підписав меморандум про співпрацю з аеропортом Падерборна (центральна Німеччина), згідно з яким в 2017 між Падерборном і Одесою буде відкрито пряме авіасполучення. Йде остання фаза переговорів з авіакомпанією Air Berlina. Падерборн - це серце Німеччини, звідти можна легко потрапити в Берлін, Дюссельдорф, Дортмунд і Амстердам, а це значить, що Одеса стане значно ближчою для туристів не тільки з Німеччини, а й усього Євросоюзу", -  зазначив Саакашвілі.

Голова ОДА констатував виконання однієї із своїх обіцянок: "У 2016 році ми пообіцяли залучити до Одеси 1 мільйон туристів. Курортний сезон ще не закінчився, а наша обіцянка вже виконана! Ми зуміли зробити Одесу привабливим курортом для всієї України, але не зупиняємося на досягнутому і вже розпочали масштабну підготовку до наступного сезону".

Фото: Міхеїл Саакашвілі, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-