Українські авіалінії отримали нові рейси

Українські авіалінії отримали нові рейси

Укрінформ
Комісія Державної авіаційної служби України з розгляду питань про права на експлуатацію повітряних ліній вирішила видати низку призначень українським авіакомпаніям.

Таке рішення було прийнято Державіаслужбою за підсумками засідання 26 липня 2016 року, повідомляє прес-служба установи.

Так, авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» рекомендовано видати права на регулярні внутрішні польоти за маршрутом Київ — Чернівці, і міжнародні польоти з Києва в Шираз і Каунас, зі Львова до Вільнюса, Варшави і Мінськ і з Запоріжжя в Тель-Авів.

Крім того компанії рекомендовано розширити частоти на італійських напрямках — з Києва у Венецію, Рим і Мілан для регулярних польотів і для чартерних з Києва в Даламан і Бодрум і зі Львова в Анталію.

Компанії «Максимус Ейрлайнс» рекомендовано видати право на польоти в інших державах — близько 190 країнах на різних континентах.

Авіакомпанії «Браво», у свою чергу рекомендовано розширити частоти на маршрутах Київ — Одеса, Київ — Батумі і Київ — Энфида, а також видати призначення на польоти за маршрутом Київ — Задар.

Крім цього «Браво» отримає права на виконання чартерів з Києва в Спліт, з Чернівців та Херсона в Анталію, Львова та Одеси в Даламан.

Авіакомпанії Atlasjet Україна рекомендовано видати права на чартери Київ — Тель-Авів на період святкування Єврейського Нового року для перевезення паломницьких хасидських груп, а компанії «Роза Вітрів» — на чартери за маршрутом Київ — Лука (Мальта).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-