В Іспанії відкрилася унікальна гірська стежка

В Іспанії відкрилася унікальна гірська стежка

Укрінформ
В околицях річки Карес в іспанській автономній області Кастилія‑Леон відкрилася унікальна стежка Вальдеон.

Про це повідомляє видання Noticia.

В Іспанії відкрили нову стежку для туристів - Вальдеон. Вона стала першою віа феррата, побудована на території національного парку Пікос‑де‑Еуропа.

Віа феррата — особлива скельна ділянка, оснащена металевими конструкціями на кшталт сталевих анкерів, ланцюгів і підвісних мостів, які дозволяють безпечно дістатися до важкодоступних зон. Вони особливо зручні для любителів піших гірських маршрутів і початківців скелелазів.

Стежка Вальдеон розташована на висоті 300 метрів. До складу комплексу входить тибетський міст на висоті 30 метрів. Починаючи з цих вихідних відпочиваючі зможуть безкоштовно скористатися новими конструкціями. Для цього їм потрібно буде або записатися на сайті мерії, де в найближчі дні з'явиться відповідний формуляр, або звернутися за допомогою в компанії, що спеціалізуються на активному відпочинку.

Вальдеон знаходиться в декількох кілометрах від містечка Кординьянес. Альпіністи зможуть подолати як весь шлях, так і його половину: віа феррата поділена на дві ділянки різного рівня складності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-