Найкращі санаторії Трускавця – чекають гостей

Найкращі санаторії Трускавця – чекають гостей

PR
Укрінформ
На теренах західної України широко розкинулось безліч унікальних та надзвичайно мальовничих місць відпочинку та оздоровлення. Десятки тисяч людей не тільки з України, а й ближніх країн щороку обирають місцем свого відпочинку саме Трускавець.

Сучасний Трускавець - це велике місто з розвиненою інфраструктурою та одночасно найстаріший бальнеологічний курорт Європи, який затишно розташувався на висоті 400 м. над рівнем моря в передгір'ї Карпат. Ці місця приваблюють чистим передгірним повітрям, цілющими водами природних джерел, різноманіттям індивідуальних програм оздоровлення та лікування, які надають близько 100 трускавецьких медичних центрів та санаторіїв.

Санаторії Трускавця

Не таємниця, що санаторії Трускавця уже багато років користуються популярністю всієї Європи. Ці оздоровчі заклади добре відомі якісними результатами та високими досягненнями у лікуванні гостей. Загалом, до складу трускавецьких санаторіїв входить житловий фонд, лікувальні бази, парково-рекреаційні зони та розважальні центри. Всі ланки відпочинкового комплексу є цілком автономними, оснащеними передовими технологіями і мають на своїй території все для того, щоб завоювати симпатії найвибагливіших відпочивальників. Окремо варто виділити медичних спеціалістів курорту, які щороку підтверджують свій феноменальний досвід у діагностиці та лікуванні широко спектру захворювань серцево-судинної, травної, ендокринної, сечовидільної, гепатобіліарної та нервової систем.

Готельно-курортний комплекс "Карпати"

В південній частині міста Трускавець, на березі мальовничого озера, в дзеркалі якого відбиваються величні схили Карпатських гір, широко розкинувся готельно-курортний комплекс "Карпати". Саме цей санаторій в Трускавці не тільки впевнено завоював прихильність та визнання великої кількості гостей, але й продовжує робити це з року в рік, постійно оновлюючись та удосконалюючись заради максимального задоволення кожного.

Унікальністю цього комплексу є один з найсучасніших та найефективніших лікувально-діагностичний центр. Висококваліфікований медичний персонал в поєднанні з новітніми діагностичними і лікувальними процедурами помітно прискорюють процес оздоровлення. До кожного гостя підбирається індивідуальний підхід та надаються кваліфіковані консультації лікарів та дієтологів. Екологічно чисті продукти з власної ферми зроблять щоденний раціон не тільки смачним, але й неймовірно корисним. До уваги відвідувачів завжди надається широкий асортимент страв дієтичного харчування.

У корпусі санаторію "Карпати" розташований спортивно-оздоровчий комплекс з критими басейнами, ваннами підводного масажу, гідромасажем та паровою кабіною. Також працює сауна, в якій можна отримати цілу низку необхідних гідро процедур. Для любителів спорту є зал настільного тенісу, більярдні столи, зал з тренажерами та універсальний спортзал (36 х 18 метри) для рухливих ігор. Поціновувачі верхової їзди мають можливість здійснити прогулянки верхи на конях або в кареті, покататися на гірських велосипедах.

Санаторій "Шахтар"

Іншим зразком якісного та ефективного оздоровлення сміливо називають відомий трускавецький санаторій "Шахтар". Цей чарівний комплекс розташовується на дуже зручному місці. Зелена територія, обладнана лавочками для відпочинку, фонтаном та сучасним дитячим майданчиком зробить відпочинок з сім’єю ще комфортнішим. З вікон санаторію відкривається заворожуючий панорамний вид на гори та озеро.

Санаторій "Шахтар" щороку успішно надає свої послуги гостям із захворюваннями: шлунково-кишкового тракту, печінки, нирок, сечового міхура, простати, підшлункової залози та ін. Хворі на діабет відчують на собі увагу медичного персоналу та, за допомогою новітньої діагностичної апаратури, будуть забезпечені найсучаснішими методиками лікування. З 2015 року в оздоровниці функціонує дитяча кімната з вихователем, а послуги нового басейну тепер включені у вартість путівки.

Санаторій "Молдова"

Санаторій "Молдова" розмістився в зеленій частині міста, далеко від шумних вулиць і транспортних артерій. Територія санаторію плавно переходить в міський парк, надаючи гостям затишок та спокій.

Санаторій "Молдова " є унікальним тим, що саме тут проводиться діагностика і лікування захворювань опорно-рухового апарату і периферійної нервової системи методом підводного витягування хребта в комплексі з лікувальними грязями Чорного моря та радоном. Ця методика є визнаною усім світом як успішний спосіб оздоровлення опорно-рухового апарату.

Інфраструктура гармонійно поєднує лікувально-діагностичний та спальний корпуси, їдальні, кіноконцертні й танцювальні зали, сучасний спа-центр з басейнами і саунами європейського рівня, дитячі та спортивні майданчики, солярій на відкритому повітрі, автостоянки. Загалом, відпочинок в санаторію "Молдова" – одна з кращих на ринку пропозицій за ціною та якістю серед всіх санаторно-курортних оздоровлень в Трускавці та Україні.

Спа-готель "Міротель"

Курортний спа-готель "Міротель" знайшов собі затишне місце в самому центрі Трускавця на відстані 100 м від джерела мінеральної води "Нафтуся". Це один з небагатьох санаторних комплексів які ідеально підходять для молодіжного відпочинку. Тому серед відвідувачів курорту часто можна побачити молодих сімей з дітьми та людей які цінують стиль, комфорт та якісне обслуговування.

У готелі передбачені різноманітні послуги та пропозиції: центральний ресторан харчування, розважальний клуб (дискотека, бар, шоу-програми), спа- центр (басейни, сауни, джакузі, спа-процедури).

Також найвибагливішим гостям запропонують послуги трансферу, хімчистки, відвідування торгових бутиків. Для проведення офіційних зустрічей та нарад подаються презентабельні конференц-зали ,які повністю обладнані новою медійною технікою.

Санаторії і комфортабельні оздоровниці Трускавця ласкаво запрошують Вас в місце, де сама природа подбає про те, щоб Ви, шановні гості, насолодилися її цілющими властивостями. Немає ніякої необхідності їхати кудись далеко, щоб оздоровитись і отримати нові враження, адже все це подарує вам відпочинок у Трускавці!

Запрошуємо відвідати наш сайт sanatoriitruskavca.com.ua та детальніше ознайомитись з усіма перевагами оздоровлення та лікування в Трускавці. Самостійно, або за допомогою наших професійних менеджерів, Ви можете отримати інформацію щодо кожного санаторію та зробити свій найвдаліший вибір сезону – забронювати відпочинок в Трускавці!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-