Один з кращих музфестів Європи відбудеться в Чорногорії

Один з кращих музфестів Європи відбудеться в Чорногорії

Укрінформ
У чорногорському курортному місті Будва відбудеться музичний фестиваль Sea Dance, який отримав премію "Найкращого європейського фестивалю".

У чорногорському курортному місті Будва з 14 по 16 липня вже втретє відбудеться один з найпопулярніших музичних фестивалів на Адріатиці - Sea Dance. У цьому році свою програму представлять знаменитий американський музикант і ді-джей Skrillex, британські ді-джеї Goldie та Andy C, бельгійці Lost Frequencies та інші виконавці.

Місцем проведення Sea House є пляж Яз, розташований у 10 хвилинах їзди від Будви. Квитки можна придбати онлайн; ціна залежить від часу їх купівлі та обраного пакету (кількість днів, місце в кемпінгу і так далі). На даний момент квиток на один день коштує близько 500 гривень, на всі три дні - 1000 гривень.

Фестиваль отримав престижну нагороду "Кращого європейського фестивалю" у своїй категорії відвідуваності (Best Medium Sized European Festival), а журнал Forbes назвав його в десятці кращих літніх музичних подій року в Європі.

У перший рік проведення Sea Dance зібрав 80 тисяч глядачів, а в 2015 році - понад 110 тисяч. На кількох майданчиках виступали представники різних музичних жанрів; у числі хедлайнерів - Jamiroquai, Underworld, The Prodigy і багато інших.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-