У Європі відкрили перший музей Nestle

У Європі відкрили перший музей Nestle

Укрінформ
У швейцарському місті Веве відкрився музей, присвячений історії Nestlé.

Про це повідомляє The Local.

Появу музею Nestlé приурочено до 150-річчя з дня заснування найбільшого в світі виробника продуктів харчування.

Музей стоїть на місці фабрики з виробництва сухої молочної живильної суміші для грудних дітей під назвою «Молочна мука Анрі Нестле». 150 років тому на цьому місці її заснував біженець з Німеччини Генріх Нестле, який пізніше взяв собі ім'я Анрі Нестле.

На місці, де колись стояли адміністративна будівля, фабрика і пекарня, тепер звели сучасний центр. На кількох поверхах розташувалися музей Nest, великий конференц‑зал, кафе і сувенірний магазин.

Сам музей присвячений історії торгової марки, винаходу суміші Анрі Нестле, а також харчування і продуктів. Виставка є інтерактивною: тут можна «зібрати» врожай свіжих яблук, порівняти свої відчуття від поїдання шоколадки з науковими дослідженнями і провести огляд поживних речовин у своєму організмі. Особливо цікавою може виявитися гра, де пультом управління будуть служити ваші очі. Ця спеціальна програма зчитує рух зіниць і визначає на який продукт ви найчастіше дивитесь в магазині.

Для широкої публіки музей Nestle відкриється 15 червня. Квиток для дорослих коштуватиме 13,5 швейцарських франків, для дітей — 7,5 франків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-