Найбільша виставка робіт графітіста Бенксі відбудеться у Римі

Найбільша виставка робіт графітіста Бенксі відбудеться у Римі

Укрінформ
Наймасштабніша виставка робіт найбільш відомого і невловимого графіті-художника відкриється у Вічному місті вже в кінці травня.

Про це повідомляє італійське видання The Local.

Наймасштабніша виставка робіт самого відомого і невловимого графіті-художника відбудеться в Римі вже в кінці травня 2016 року.

Експозиція буде розташовуватися в самому центрі Риму, на Палаццо Чиппола, з 24 травня по 9 вересня. Відвідувачі виставки зможуть побачити понад 150 робіт Бенксі — вуличного художника, особистість якого, незважаючи на його популярність, не встановлена.

На організацію виставки було інвестовано понад 1 мільйон євро. Незважаючи на широке визнання, деякі представники громадських організацій, як і раніше вважають Бенксі вандалом і продовжують критикувати його роботи.

Читайте також: В Італії відбудеться Європейська очь музеїв

Бенксі (англ. Banksy) — псевдонім англійського андерграундного художника стріт-арту, політичного активіста і режисера, чия особа і досі точно не була встановлена. Завдяки таланту художника і гостро-соціальній тематиці своїх малюнків, Бенксі швидко знайшов популярність спочатку в Англії, а потім і в усьому світі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-