Повернути ПДВ в Іспанії тепер можна в терміналах аеропорту

Повернути ПДВ в Іспанії тепер можна в терміналах аеропорту

Укрінформ
В аеропортах Іспанії з'являться термінали для повернення ПДВ, що дуже спростить і прискорить процедуру.

Про це повідомляє прес-служба Державного агентства податкової адміністрації (AEAT) Іспанії.

AEAT запустив нову послугу цифрового підтвердження формулярів на повернення ПДВ, що отримала назву DIVA. Ця послуга спростить здійснення процедур, пов'язаних з податковим поверненням, скоротивши їх час приблизно до хвилини.

Традиційно ручною обробкою документів мандрівників займаються працівники митниці. Тепер же туристові досить просто відсканувати штрих-код на своїй анкеті в спеціальному цифровому кіоску до моменту виїзду з країни. Оплата буде проведена відразу ж.

Першим оператором, який взяв участь у цій ініціативі, стала компанія Global Blue. Першим магазином, надають нову послугу, став бутік бренду Loewe, розташований у першому терміналі мадридського аеропорту «Адольфо Суарес — Барахас».

При купівлі для клієнта автоматично генерується формуляр на повернення ПДВ з відповідним штрих-кодом. Його можна зберігати в цифровому форматі в мобільному телефоні.

Очікується, що до кінця 2016 року у всіх портах та аеропортах, керованих компанією Aena, з'являться автомати для цифрового підтвердження формулярів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-