Дубай побудує найбільший критий парк розваг у світі

Дубай побудує найбільший критий парк розваг у світі

Укрінформ
У Дубаї з'явиться величезний парк розваг IMG Worlds of Adventure з атракціонами за мотивами коміксів Marvel і мультфільмів Cartoon Network.

Як повідомляється на сайті нового тематичного парку IMG Worlds of Adventure, розважальний центр відкриється в Дубаї 15 серпня. Він стане найбільшим у світі критим парком розваг ціною в один мільярд доларів. Парк розташований у районі Мохаммед бін Заєд Роуд і займає територію в 460 000 метрів.

У парку встановлено більше 20 атракціонів за мотивами коміксів Marvel, мультиплікаційних фільмів Cartoon Network, а також творів про динозаврів. Вартість квитків на сьогоднішній день становить 300 дирхамів для дорослих і 250 дирхам для дітей зростом до 120 см. Квитки вже можна придбати на сайті.

Очікується, що тільки у цьому році IMG Worlds of Adventure відвідають 4,5 млн туристів. Відкриття відбудеться 15 серпня. Час роботи парку - 12:00-20:00.

Мільярдний проект мав запрацювати ще у 2014 році. Однак тоді компанія заявила про вимушене перенесення дати запуску через складнощі проекту та зміни правил будівництва, які сталися після землетрусу в Ірані в 2013 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-