Жителі Амстердама стануть екскурсоводами для транзитних пасажирів

Жителі Амстердама стануть екскурсоводами для транзитних пасажирів

Укрінформ
Національний перевізник Нідерландів KLM запустив проект, який дає можливість транзитним пасажирам познайомитися з Амстердамом за допомогою жителів міста.

Про це авіакомания повідомила на своєму офіційному сайті.

Послуга Layover with a local («Зустріч з місцевим жителем») дозволить мандрівникам, які очікують стиковку в амстердамському аеропорту Схіпхол, зустрітися і познайомитися з жителем Амстердама, який покаже їм місто.

Послуга Layover with a local призначена для пасажирів зі стикуванням від 6 годин в аеропорту Схіпхол. Система підбирає ідеального компаньйона на підставі мови і загальних інтересів. Після приземлення в аеропорту Схіпхол додаток дає інструкції, а також безкоштовний квиток на поїзд від Dutch Railways до центру Амстердама, де пасажира буде чекати місцевий житель. По закінченні зустрічі додаток допоможе мандрівнику вчасно повернутися в аеропорт.

«Близько 70 % пасажирів KLM — це люди, які очікують стикувальні рейси в аеропорту Схіпхол, тому ми створили цю послугу, яка перетворює час очікування в аеропорту в унікальний соціальний досвід спілкування з новим другом в Амстердамі. Мандрівники, які таким чином побачать Амстердам хоч мигцем, можуть надалі прийняти рішення повернутися для більш детального знайомства з містом», — упевнений перший віце‑президент в Air France‑KLM Тьяллинг Сміт.

Додаток Layover with a local буде доступним з середини березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-