"Нічний експрес" з Києва до Львова та Одеси значно подорожчає

Укрінформ
Проїзд у двох потягах популярного напрямку значно подорожчає з огляду на їх переведення у клас "нічний експрес"

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу "Укрзалізниці".

Вартість проїзного квитка в потязі №105 сполученням Київ-Одеса і потязі №91 - Київ-Львів значно зросте наприкінці березня 2015 року. Такі зміни відбудуться з метою поліпшення якості обслуговування пасажирів. Із 27 березня 2016 року "Укрзалізниця" переводить потяги № 105/106 Одеса-Київ і № 91/92 Київ-Львів у категорію "нічний експрес".

"Таким чином, пасажири, які подорожуватимуть у цих потягах з 27 березня, отримають поліпшений сервіс: у вагонах оновлений знімний м'який інвентар і постільна білизна. Обслуговувати мандрівників будуть висококваліфіковані бригади потягів, що пройшли відповідний інструктаж для роботи в нічних експресах. У складі експресів курсуватимуть купейні і СВ вагони, які експлуатуються не більше 10 років", - повідомили у прес-службі.

"Укрзалізниця" зазначає, що, у зв'язку зі зміною категорії потягів, дещо зміниться їх розклад руху, а також вартість проїзду. Зокрема, вартість проїзду в купейному вагоні потяга № 91/92 Київ-Львів збільшиться на 153 гривні, у потязі № 105/106 Одеса-Київ - на 174 гривні.

Так, наприклад, згідно з даними системи бронювання і купівлі квитків "Укрзалізниці", якщо придбати квиток в купе на середу, 24 лютого, він коштує 249 грн, на середу 2 березня - 262 грн, а вже на середу 30 березня - 429 грн.

Крім того, вартість квитка в потязі №91 Київ-Львів на середу 24 лютого - 233 грн, а вже на 30 березня - 392 грн.

ПАТ "Укрзалізниця" звертає увагу пасажирів, що на вказаних маршрутах залишаються потяги, вартість проїзду в яких нижча за вартість у нічних експресах. Наприклад, на одеському напрямку, окрім потяга № 105/106, курсує потяг № 147/148 Київ-Одеса і № 93/94 Мінськ-Одеса. У вказаних потягах вартість проїзду не зміниться. Окрім цього, в цих потягах до послуг пасажирів вагони плацкартного типу.

На львівському напрямку, окрім потяга № 91/92 Київ-Львів, загалом курсує вісім потягів, вартість проїзду в яких значно нижча.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-