YanAir збільшить рейси до Батумі

YanAir збільшить рейси до Батумі

Укрінформ
Провідний український авіаперевізник у грузинському напрямку YanAir планує значно збільшити кількість рейсів з України в Батумі.

Про це заявила начальник відділу продажів авіакомпанії YanAir Світлана Ільченко на туристичному форумі в Батумі, повідомляє Центр розвитку туризму.

"Ми бачимо значний потенціал на ринку Аджарії, тому наші літні програми передбачають щоденні рейси з Києва в Батумі, також двічі на тиждень відбуватимуться рейси до Батумі з Одеси", - сказала вона. 

Туристичний форум "Час відпочивати в Батумі" відбувся у столиці Аджарії - Батумі. Його метою став обмін досвідом щодо продажів туристичних продуктів Грузії і України перед початком літнього туристичного сезону.

Українські учасники форуму зацікавилися календарем культурних подій в Аджарії, а також проектами, пов'язаними з народними традиціями і ремеслами цього регіону Грузії. Представники Херсонської обласної адміністрації, які презентували під час Форуму туристичні можливості України, запросили керівників Департаменту туризму і курортів Аджарії, а також Міністерства освіти, культури і спорту автономії відвідати Україну для обміну досвідом у проектах, пов'язаних з культурою і туризмом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-