Фестиваль

Фестиваль "Дикий Travel": Чому варто піти (+ФОТОРЕПОРТАЖ)

Репортаж
Укрінформ
Як пройшов перший день фестивалю "Дикий Travel", яка «несподіванка» там сталася і чому взагалі потрібно йти на цю подію.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Перший день уже зібрав чималу кількість людей, охочих послухати про «дикі» подорожі, отримати поради, як можна дешево мандрувати, цікаво провести час і познайомитися з однодумцями.

Атмосфера привітна, дружня, о 12:00 місць присісти вже майже не було. «Зона відпочинку» заповнена ароматом африканської арабіки та індійським чаєм «масала». До речі, все дійсно привезено із зазначених країн. Також можна поласувати різними стравами світової кухні.

Тим часом спікери жартують, показують фото і відео зі своїх подорожей, дають настанови, радять, знов жартують і знову радять. Пізнавально – не те слово! Окрім того, ці розповіді дійсно мотивують.  Якщо ви ще досі невпевнені у своїх силах та можливості розпочати подорож, то вам сюди. Удома опинитеся вже без сумнівів.

А якщо ваша проблема – небажання їхати на самоті, то фест вас і з цим порятує. Бо тут таких як ви – більшість. А якщо вже занадто сором’язливі, то з вами може трапитися велика «несподіванка», яка трапилася  з Вікою та Артуром.

Двоє абсолютно незнайомих людей, які не наважуються на подорож, але всім серцем жадають цього, певно, на стільки сором’язливі і не впевнені у своїх діях, що сама доля вирішили їм допомогти. А став цією «долею» спікер  Максим Джабалі. Він вирішив, що найкращим «подарунком» для охочого мандрувати будуть не поради, які і справді є дуже прості, не обмін досвідом, який вони набудуть і самі, а саме поштовх до мандрів.

Він поставив всього декілька питань усьому залу: «Хто хоче?», «Хто досі не наважується?», «Хто готовий зробити це найближчим часом?». І тоді Максим обрав тих двох, уже приречених на подорож. Він розповів усі «за» мандрівок, змусив забути про усі «проти», не без допомоги присутніх, звичайно. А далі всі настільки загорілися ідеєю, щоб ці двоє нарешті здійснили свою мрію, що аж почали збирати гроші. І назбирали більше 800 гривень! Далі ми усі обрали дату, а маршрут вони вже оберуть той, який їм буде до душі.

«Подуріли?» ,- подумаєте ви. Так, ми там усі ДИКІ, бо тільки під час подорожі живемо.

Фото: Єлизавета Шмідт

* Шукайте рубрику "Знайди себе на фото" вже незабаром. І не забувайте писати про свої враження у коментарях.

.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-