Туристи знайшли

Туристи знайшли "найкрасивішу лавку в світі"

Укрінформ
У селищі Ортигейра в Галісії знаходиться «найкрасивіша лавка у світі».

Про це повідомляє іспанське видання 02b.

Місцева адміністрація не змогла точно підрахувати скільки саме людей заради лавки відвідало село, але запевняють, що на вихідні зазвичай сюди приїжджає до 500 мандрівників .

«Такої популярності Ортигейра зобов'язана кільком ірландським туристам, які написали на ній «найкраща лавка у світі». Потім з'явилася фотографія Даніні Каксете, яку він виставив на конкурс Earth and Sky Photo Contest on Dark Skies Importance», - пояснила радник з питань туризму Ортигейры Анна Марія Фохон. Вона також додала, що соціальні мережі довершили справу.

«Це було божевільне літо, всі телеканали приїхали робити репортажі, і в підсумку Ортигейру прорекламували у багатьох ЗМІ», - згадує Фохон.

Сама лавка стоїть на скелястому березі, звідки можна побачити горизонт від мису Естака-де-Барес до мису Ортегаль. Кажуть, що люди шикуються в чергу в надії повторити кадр Каксете.

Користуючись новою пам'яткою, місцеве населення почало просувати та інші природні краси свого регіону, наприклад, круті скелі з оглядовими майданчиками і ніким незаймані пляжі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-