У Львові теж буде своя резиденція Святого Миколая

У Львові теж буде своя резиденція Святого Миколая

Укрінформ
Львів теж відкриє свою Головну Резиденцію Святого Миколая.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

4 грудня другий рік поспіль Святий Миколай відкриє двері своєї Головної резиденції у Львові. Усі охочі зможуть відвідати казкову резиденцію до 21 грудня з 12.00 до 19.00, та не лише замовити подарунки, а й особисто познайомитись з чарівником та його помічниками-ельфами.

Резиденція чудотворця розташується в парку «Знесіння» на території готельно-ресторанного комплексу Kavalier Boutique Hotel.

Під час офіційного відкриття на дітей та їх батьків чекатиме освячення каплиці, написання листів Святому Миколаю, ярмарок, катання на санчатах з льодової гірки, а на завершення – великий святковий концерт. Кожний відвідувач зможе особисто побачитись зі Святим Миколаєм, отримати гостинці, пригоститись у колі ельфів какао з солодощами та отримати фото на згадку. Кожен лист чудотворець обіцяє перечитати і віддати на виконання своїм вірним помічникам-ельфам.

Даний проект є здебільшого соціальним, адже він спільно з Управлінням сім'ї,  молоді та спорту приймає дітей із малозабезпечених та багатодітних сімей, сиріт, дітей-переселенців, а також дітей батьків, загиблих в АТО. Лише минулого року було прийнято близько 2000 осіб, з них понад 300 на соціальних засадах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-