В Америці відкриють ще один парк розваг присвячений Гаррі Поттеру

В Америці відкриють ще один парк розваг присвячений Гаррі Поттеру

Укрінформ
Universal Studios Hollywood відкриє новий тематичний парк на основі серії історій про чаклуна Гаррі Поттера.

Про це заявивив президент студії Universal Studios Hollywood Ларрі Курцвейл, повідомляє американський портал Veriety.

"Чарівний світ Гаррі Поттера на Universal Studios Hollywood здійснить переворот на ринку Лос-Анджелеса. Ми в очікування його появи, щоб встановити рекорд високої відвідуваності на довгі роки і вплинути на розвиток туризму Лос-Анджелеса й Каліфорнії", - сказав він.

Відкриття "Чарівний світ Гаррі Поттера" запланований на весну 2016 року. На відміну від свого "колеги" в парку розваг від Universal в Орландо, імітація польоту атракціону "Гаррі Поттер і заборонена подорож" тепер буде в гіпер-реалістичному 3D форматі.

Також відкриється новий атракціон під назвою  "Політ Гіппогріфа". "Чарівний світ" буде включати в себе ресторан, паб "Три мітли" (Three Broomsticks) та "Кабаняча голова" (Hog’s Head). У продуктових прилавках також будуть продавати "магічний ніп" і вершкове пиво - напої, які полюбляли пити головні герої історії.

Читайте також: Парк розваг у Дубаї збудує 20th Century Fox

Це буде четвертий "Чарівний світ Гаррі Поттера", інші два з яких в Орландо і один в Японії. Universal захотів розширити серію атракціонів з моменту його відкриття в 2010 році.

Читайте також: У США побудують інтерактивний парк для фанатів голодних ігор

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-