Уже в наступному році ми можемо очікувати зростання кількості туристів - експерт

Уже в наступному році ми можемо очікувати зростання кількості туристів - експерт

Укрінформ
У Лондоні відбулася міжнародна туристична виставка World Travel Market 2015, результати участі в ній України можуть призвести до зростання кількості туристів до країни.

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці один з представників України на WTM 2015, керівник управління туризму КМДА Антон Тараненко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Стенд України, в тому числі і Києва, відвідала досить велика кількість учасників виставки WTM 2015. Інтерес до України/Києва значно зріс серед туристичних операторів/агентств, а також серед індивідуальних туристів", - пише він.

Антон Тараненко також зазначив, що питання про безпечність подорожі до України задають набагато рідше. І додав: "Крім того, ми випустили спеціальний буклет "Kyiv Safe & Nice" з необхідною інформацією про безпеку туриста, а також з ціновою привабливістю Києва для мандрівників. Уже в наступному році ми можемо очікувати зростання кількості туристів".

За його словами, цього року Україна була представлена на належному рівні. Яскравий дизайн стенду, а також об'ємна фризовий напис дозволили залучити і зацікавити більшу кількість учасників виставки.

Фото: Facebook. Представники України на WTM 2015

На стенді також були представлені брендові логотипи Києва, Львова та Одеси. Але Тараненко висловив надію, що наступного року цей список поповниться. 

Крім того, стенд України відвідали блогери, журналісти BBC та Euronews, представники провідних платформ TripAdvisor, Lonely Planet, керівники UNWTO, які зацікавились у просуванні України як туристичного напряму.

І як зазначив голова відділу розвитку туризму Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Іван Ліптуга на своїй сторінці у Фейсбуці, за підсумками переговорів на  початку листопада у лондонському офісі TripAdvisor було вирішено запустити українську версію сайту - tripadvisor.ua.

Він запевнив, що це партнерство дозволить використовувати статистичні та аналітичні дані ресурсу і отримувати дані об'єктивного рейтингу, заснованого на реальних відгуках гостей. Також відбудеться інтеграція різних інструментів TripAdvisor на національний туристичний портал, щорічне незалежне нагородження кращих готелів, ресторанів і визначних пам'яток, а також проведення освітніх семінарів для готельєрів та рестораторів з оптимізації продажів і збільшення кількості відгуків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-