Іноземні партнери долучаються до розвитку українського туризму - Тараненко

Іноземні партнери долучаються до розвитку українського туризму - Тараненко

Укрінформ
Деякі європейські країни зацікавилися потенціалом українського туризму і пообіцяли сприяти його розвитку. 

Про це заявив на свої сторінці у Фейсбуці керівник управління туризму КМДА Антон Тараненко, повідомляє кореспондент Укрінформу.  

"На сьогодні ми провели ряд зустрічей з представниками туристичних департаментів Франції, Італії, Німеччини, Японії, Китаю, а також з представниками Посольства України у Великобританії щодо промоції нашої країни, організації і проведення Днів Києва за кордоном", - пише він.

Також він повідомив, що 5 листопада були проведені переговори з представниками Європейської туристичної асоціації щодо членства Києва в даній асоціації, а також промоції нашої дестинації на конференціях та заходах ETOA.

"Знайомства із представниками travel media, компанією Ink, Eguuatot дали нам можливість бути представленими у наступному році в мережі бортових журналів таких авіакомпаній, як Wizz air, і зарубіжних інтернет платформах", - розповів Тараненко.

Читайте також: КМДА розробляє туристичний гід містом для мобільних телефонів

Він також сказав: "Колеги з Ізраїлю, Франції та Польщі нам пообіцяли сприяти у розвитку українського напрямку на рівні муніципалітетів і міністерств".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-