Порада туристу: У якій країні найбільше готелів з привидами. Відео

Порада туристу: У якій країні найбільше готелів з привидами. Відео

Відео
Укрінформ
Для тих, хто вирішить перевірити або влаштувати полювання на привидів, пропонуємо найпопулярніші готелі з незвичайними "мешканцями". У день Хеллоуіна подібні готелі можуть стати відмінним місцем для "відпочинку".

Країною з найбільшою кількістю готелів з привидами стали Сполучені Штати Америки. І це навіть не Британія - батьківщина Хеллоуіна. Дивує те, що поданий список далеко не повний. Вигадки це чи ні перевірити, звичайно, не вдалося...   

В Інтернеті поширився запис за 2003 рік із камери спостереження одного з американських готелів, назва якого не зазначається. На відео можна чітко побачити щось схоже на примару, яка виходить з номеру. Цей кадр повторюється у відео.

А ось і ще одне:
І таких відео можна знайти чимало. Що це - сучасні технології чи потойбічна реальність?

Hollywood Roosevelt (Лос-Анджелес)

Готель Hollywood Roosevelt славиться тим, що в ньому любила зупинятися Мерилін Монро. І в одному з номерів можна зустріти привид знаменитої блондинки. Гості та персонал готелю кажуть, що в апартаментах, де жила Монро, вони бачили у дзеркалі силует жінки. А з кімнаті № 928 інколи чутно гру на тромбоні актора Монтгомері Кліфта, який свого часу зупинявся у цьому номері.

Hotel Chelsea (Нью-Йорк)

Готель Hotel Chelsea , побудований у 1884 році, його відвідували свого часу Енді Уорхол , Дженіс Джоплін і Боб Ділан. Очевидці переконують, що в готелі живе привид поета і прозаїка Ділана Томаса, померлого в цьому готелі. У ліфті любить кататися привид басиста групи Sex Pistols Сіда Вішеса, який убив свою подругою в 100-му номері, а згодом і сам помер від передозування. У коридорах восьмого поверху, за розповідями мешканців, бродить душа поета Ділана Томаса , який впав у кому в своєму номері. Також деякі подейкують, що тут живуть привиди драматурга Юджина О’Ніла і письменника Томаса Вульфа. Мешканці готелю часто жаліються на несподіване виключення і включення світла, а також дивні потоки холодного повітря незрозуміло звідки.

Bourbon Orleans, (Новий Орлеан)

Ходять чутки, що багато привидів з різних епох історії цієї будівлі бродять по залах цього готелю. Будівля раніше була жіночим монастирем і притулком. Найбільш розповсюджена тут історія про дух дівчинки, яка гралася з м'ячем, кидаючи його по сходах з шостого поверху. Інші повідомляють, що бачили привид танцюриста в бальній залі і привид солдата, які мешкають на третьому і шостому поверхах.

Le Pavillon Hotel (Новий Орлеан)

Готель був побудований на початку 20-го століття. За деякими джерелами, цей готель є будинком, як мінімум, для п'яти привидів. Найвідомішим з них є дух Адди, дівчинки підлітка. Вона була задавлена ​​возом, який раптово виїхав з лобі готелю.

Аnchorage (Аляска)

Надприродні явища, які відбуваються в історичному готелі Анкорідж, пов’язані  зі смертю офіцера поліції Джона Дж. Старгуса, серед своїх відомий як Блек Джек. Йога застрілив з його ж  пістолета якийсь невідомий всього в декількох кроках від готелю. Ходять чутки, що він повертається в готель кожен рік, домагаючись справедливості за нерозкритий злочин.

Heathman Hotel (Портленд)

У цьому готелі є три номери (703, 803, 1003), в яких, як кажуть точно живуть привиди. Відвідувачі  часто скаржаться на перепади температур, незрозумілий шум й інші паранормальні явища. Деякі стверджували, що бачили туманну особу, яка спостерігає за ними в тіні. Люди часто зненацька знаходили свої рушники забрудненими. І досі ніхто не може пояснити це явище, але припускають, що це колишні жителі номерів, які покінчили життя самогубством.

The Stanley Hotel (Колорадо)

Готель був відкритий Ф. О. Стенлі 1907 році, американським винахідником автомобілів з Стенлі. Паранормальні явища спостерігаються там з самого дня заснування. Елізабет Вілсон, колишня покоївка, яка померла в готелі в 1911 році, час від часу повертається, щоб допомогти гостям у номері 217 розпакувати речі. Люди бачили, як якась тінь пробігла перед очима, а речі були вже кимось розкладені по кімнаті. Також на четвертому поверсі чутно крики і сміх дітей, які бігають коридорами. Співробітники і гості кажуть, що інколи можна побачити, як привиди Містера Стенлі і його дружини проходять вестибюлем. А інколи вночі з музичної кімнати можна почути гру Місіс Стенлі.

The Brown Palace Hotel & SPA (Колорадо)

Співробітники готелю запевняють, що у готелі дійсно живуть привиди, і їх тут як мінімум шість: чоловік в одязі робітника залізничної станції, квартет музикантів San Marco Strings і привид жінки із номеру 904, яка прожила там 15 років. Про перший привид відомо, що його інколи помічали в коридорах готелю. Славнозвісний номер, який прозвали кімната San Marco, славиться тим, що його гості, повертаючись до своїх покоїв, бачать у кімнаті чотирьох чоловіків, які постійно кажуть одне й те саме: «Ми живемо тут. Не хвилюйтеся». Інколи вночі доноситься музика цього гурту з музичної вітальні. А коли хтось зупиняється в кімнаті № 904 постійно відбувається щось дивне – блимає світло, ворушиться килим і зсуваються з місця предмети. А за відсутності мешканця кімнати з 904-ї хтось дзвонить на рецепшн і мовчить у слухавку. Персонал не раз ходив перевіряти, чи є хтось у кімнаті, але кожний раз виявлялося, що там нікого не має. Припускають що там поселився дух Місіс  Louise Crawford Hill, яка прожила у готелі 15 років і ніколи не любила, коли її турбували.

Hawthorne Hotel (Салем)

Готель відомий серед місцевих своїм номером 325, де вночі людям постійно здається, що до них хтось торкається руками. Також у готелі живе привид дитини, яка постійно плаче, коли з нею хтось поруч опиняється. У номерах і вестибюлі шостого поверху також не раз помічали привид жінки, яка постійно намагається сховатися від очей бачив роумінг зали , а іноді і в номерах

Colonial Inn (Конкорд)

У кімнаті № 24 живе безліч різних привидів. Це кімната у якій часто хтось помирав. Перші жертви були ще під час революції 18 століття. У номері жив доктор, який часто лікував поранених. Після того, як доктор полишив готель, у кімнаті нові жителі у ночі бачили солдата з кровавим обличчям. Інший «смертник» кімнати це жінка, яку вбив у цьому номері її чоловік. Інші подейкують, що бачили у номері ще інших невідомих примар.    

Hotel del Coronado (Каліфорнія)

Незвичайна активність була відмічена в цьому готелі після незрозумілої смерті Кейт Морган, яка була знайдена мертвою всього через кілька днів після того, як вона зареєструвалася. Гості, які зупинялися у її номері, розповідають, що бачили якість незрозумілі спалахи світла, телевізор у номері вмикається сам по собі, і навіть кажуть, що бачать силует жінки біля вікна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-