Порада туристу: Які гірськолижні курорти готові прийняти туристів уже сьогодні

Порада туристу: Які гірськолижні курорти готові прийняти туристів уже сьогодні

Укрінформ
На деяких гірськолижних курортах уже розпочався спортивний туристичний сезон.

За спостереженнями британського видання The Telegraph, на більш ніж 10 гірськолижних курортах уже випало достатньо снігу, аби розпочати зимовий туристичний сезон.

Швейцарія. 16 жовтня в Церматті випало 15 см снігу, які поповнили снігову подушку на вершині, що дозволило відкрити сезон.

США. У Кіллінгтоні  випало близько 30 см снігу, і 18 жовтня лижники відкрили сезон. А Сандей Рівер відкрився наступного дня - 19 жовтня - і вже готовий до напливу охочих відпочити. Гора Маммут, що в Каліфорнії, має 102 см снігу на схилах, але сам курорт відкриється 11 листопада.

Італія. На найвищих схилах Червінії лежить близько 1.5 метрів снігу, і кілька ліфтів відкрилися вже 17 жовтня. Але повне відкриття курорту припадає на 31 жовтня.

Австрія. Зельден вкрило 136 см снігу, що дозволило відкрити курорт. А от Лех має лише 80 см снігу і відкриється офіційно 4 грудня. Зате Кітцбюель уже провів перші катання 17 жовтня.

Франція. Схили Валь Д'ізера й Тіня вкриті 134 см снігу. Хоча й другий уже відкритий для туристів, але інший відкриється не раніше 28 листопада. А от Вальторен вкрило 180 см снігу, його відкриття очікується 21 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-