КМДА розробляє туристичний гід містом для мобільних телефонів

КМДА розробляє туристичний гід містом для мобільних телефонів

Укрінформ
Управління туризму КМДА вирішило розробити туристичний онлайн гід Києвом для мобільних телефонів. Перший маршрут уже готовий.

Про це зазначив керівник управління туризму Антон Тараненко у своїй сторінці на Фейсбуці, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Два місяці тому ми визначили, що місту дуже важливо мати свій туристичний мобільний додаток з контактною інформацією та функцією online-gps екскурсій. Зараз іде робота над формуванням концепту та технічного завдання даного додатка, але вже сьогодні Управлінням Туризму та КП "Туристичний-інформаційний центр" розроблений перший online маршрут "Everything starts in KYIV", - пише він. 

Маршрут простягається з Бесарабского ринку по Хрещатику до Європейської площі, далі вгору на Михайлівську, Софіївську і вниз до Андріївського узвозу. Унікальність проекту в тому, що по всьому маршруту буде встановлений загальнодоступний WiFi зі швидкістю до 100 Мбт. Це дозволить туристам не тільки слухати аудіо екскурсії, але і дивитися відео ролики про туристичні визначні пам'ятки міста.

Антон Тараненко також додав, завдяки партнерам компанії Wabclubdigital протестувати перший WiFi можна вже сьогодні на Софійській та Михайлівській площах, назва мережі - KYIV_TOURISM.

І зазначив, що на реалізацію WiFi-маршруту з бюджету міста буде витрачено рівно 0 гривень 0 копійок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-