Працівниця в/ч присвоїла солдатські гроші

Укрінформ
Помічниця начальника фінансової служби однієї з військових частин Миколаївської області виписала собі премію в розмірі 140 тисяч гривень і розпорядилася нею на власний розсуд.

Про це повідомили у Миколаївській прокуратурі з нагляду за додержанням законів у військовій сфері Південного регіону України, передає кореспондент Укрінформу.

«Направлено до суду обвинувальний акт відносно помічника начальника фінансової служби однієї з військових частин Миколаївської області. Встановлено, що "помічниця", використовуючи службове становище, незаконно отримувала в якості щомісячної премії та розпоряджалася в особистих інтересах коштами військової частини на загальну суму майже 140 тис. грн», - сказали у прокуратурі.

Крім того, фінансистка через службову недбалість заподіяла матеріальну шкоду державі на загальну суму понад 117 тис. грн.

Жінці повідомили про підозру за ч. 1 ст. 364 (зловживання службовим становищем) та ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) КК України. Їй загрожує покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-