В українському автобусі, що потрапив у ДТП під Дрезденом, їхало 14 дітей-інвалідів

В українському автобусі, що потрапив у ДТП під Дрезденом, їхало 14 дітей-інвалідів

Укрінформ
В українському автобусі, який у ніч проти суботи разом з двома польськими автобусами потрапив у ДТП під Дрезденом, перебувало 19 осіб, у тому числі 14 дітей.

Про це Укрінформу повідомили в консульському відділі Посольства України в ФРН.

«В українському автобусі знаходилося 19 осіб, а саме 14 дітей, троє дорослих, які їх супроводжували, та двоє водіїв», - зазначила співробітник відділу Євгенія Новікова.

За її даними, автобус прямував з Харкова до Нюрнберга, куди українські діти їхали на відпочинок в рамках програми реабілітації дітей-інвалідів.

«Внаслідок аварії в нашому автобусі лише декілька осіб отримали легкі травми. Після того, як їх оглянули медики, німецька сторона надала новий автобус, яким група дітей змогла продовжити поїздку до Нюрнберга», - сказала вона.

Читайте також: Шестеро загиблих у ДТП під Дрезденом були поляками - поліція

Співробітник посольства уточнила, що в польському мікроавтобусі, де загинули семеро осіб, громадян України не було. Чи були українці в польському автобусі, де внаслідок аварії загинули двоє людей і близько 40 зазнали травмування, за її словами, наразі невідомо.

Як повідомлялося, аварія сталася у ніч проти суботи на автобані А4 під Дрезденом. За даними місцевої поліції, польський туристичний автобус в’їхав в український, який прямував цією ж смугою перед ним. Після цього польський автобус втратив управління, пробив огорожу, врізався у польський мікроавтобус на зустрічній смузі і злетів з траси. В результаті дев’ять осіб загинули на місці, ще 43 людини дістали травми, у тому числі тяжкі, і були доправлені до лікарень Дрездена та Радебойля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-