В Криму захопили штаби українських прикордонників

Укрінформ
В Криму захопили штаби Азово-Чорноморського регіонального управління та Сімферопольського прикордонного загону Держприкордонслужби України.

Про це йдеться в заяві Держприкордонслужби.

"Велика кількість невідомих осіб штурмом взяла штаби Азово-Чорноморського регіонального управління та Сімферопольського прикордонного загону Держприкордонслужби. Нападники виламали всі двері, знищили автоматизовані робочі місця та засоби зв'язку. Першочергово ними було знищено вузол зв’язку. Кімнати зберігання зброї були зачинені і прикордонники не допустили захоплення зброї", - зазначають у відомстві.

Загострення ситуації розпочалося о 14:14, коли до Азово-Чорноморського регіонального управління Держприкордонслужби під’їхали люди в цивільному одязі і демонстративно почали екіпіруватися в бронежилети та шоломи. Невдовзі до них приєдналася група озброєних військовослужбовців Росії, які прибули на автомобілях "Камаз" та "Урал".

Наразі тривають переговори, прикордонники вимагають від нападників залишити будівлю регіонального управління та прикордонного загону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-