Андрій Панін помирав кілька днів?

Андрій Панін помирав кілька днів?

Укрінформ
За попередніми даними, російський актор Андрій Панін помер від втрати крові, а травму голови отримав, впавши з висоти власного зросту.

Про це повідомляє Life News із посиланням на джерело в правоохоронних органах.

"Травму актор отримав, впавши з висоти власного зросту - оступившись або спіткнувшись об щось, - пояснило джерело. - Ймовірно, він у той момент перебував під впливом алкоголю".

На думку правоохоронців, саме спиртне визначило летальний результат травми : розбивши голову, актор, швидше за все, запанікував і почав безладно переміщатися квартирою. "Рух і підвищений тиск від алкоголю посилили пульсацію крові. Це і зумовило летальний результат", - зазначив співрозмовник Life News.

Цю версію побічно підтверджують і опитані поліцейськими сусіди, які повідомили, що протягом кількох днів чули стогін із квартири Андрія Паніна, проте не стали втручатися, а затурбувалися, коли за стіною стало підозріло тихо. Тоді жителі сусідньої квартири і зв'язалися з близькими актора.

Зазначається, що на цю квартиру актор приїжджав, коли хотів побути один і часто випивав там.

Як повідомляв УКРІНФОРМ, тіло 50-річного актора Андрія Паніна з черепномозковою травмою було виявлене 7 березня в квартирі на південному заході Москви.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-