Mitsubishi Motors до 2035 року електрифікує всі свої автомобілі

Mitsubishi Motors до 2035 року електрифікує всі свої автомобілі

Укрінформ
Mitsubishi Motors Corp. планує перевести весь модельний ряд автомобілів на електродвигуни до середини наступного десятиліття.

Про це повідомляє Reuters, передає Укрінформ.

Японський автовиробник у п’ятницю заявив, що планує досягти показника електрифікації автомобілів у 100% до 2035 фінансового року. Раніше компанія мала за мету електрифікувати 50% продажів нових автомобілів до 2030 року.

У Mitsubishi говорять про гібриди, гібридні електромобілі та акумуляторні електромобілі.

Електрифіковані транспортні засоби становили близько 7% від загального обсягу продажів нових автомобілів у 2021 фінансовому році.

Читайте також: Tesla знизила ціни на свої найдорожчі електрокари

Гендиректор компанії Такао Като повідомив про розширення географічних кордонів продажу флагманської моделі гібридного кросовера PHEV Outlander, а також про збільшення продажів легкого комерційного електромобіля Minicab-MiEV, який було перезапущено у 2022 році.

Також у Mitsubishi, яка є молодшим партнером в альянсі із французьким Renault SA та Nissan Motor Co, заявили про випуск 16 нових моделей протягом наступних п’яти років.

Mitsubishi планує представити гібридні та акумуляторні електромобілі на європейському ринку у 2024-2025 роках.

Як повідомляв Укрінформ, автомобільна компанія Mercedes-Benz розпочала будівництво екологічного заводу з перероблення акумуляторів у Куппенгаймі на півдні Німеччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-