«Дія.City» здобув премію Red Dot

«Дія.City» здобув премію Red Dot

Відео
Укрінформ
Проєкт "Дія.City" отримав премію Red Dot у категоріях "бренд експіріенс" і "дизайн логотипу".

Як передає Укрінформ, про це віцепрем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив у Телеграмі.

За його словами, Red Dot Design Award – одна з найпрестижніших премій у дизайні. Вона заснована ще у 1954 році. Свого часу премію отримували кращі світові компанії Apple, Google, Sony, Xiaomi та багато інших.

"Брати Red Dot – наша традиція. Раніше Дія отримала три нагороди, тепер – черга для інших проєктів Мінцифри. Круто, що проєкт "Дія.City" не тільки активно росте та розвивається, а й отримує топові нагороди", - підкреслив він.

Очільник Мінцифри також подякував Президенту Володимиру Зеленському, який "повірив у сміливу ідею створити одні з найкращих у світі умов для технологічних компаній".

Читайте також: На порталі Дія.Цифрова освіта стартували курси з підтримки психологічного здоров’я

Також Федоров висловив вдячність "профільному комітету ВРУ за правові рамки найзручнішого податкового простору для ІТ в Європі. Ухвалення законопроєкту створило умови для залучення міжнародних інвестицій в Україну. А також забезпечило ідеальний режим для компаній-резидентів — податки нижчі у 5 разів в порівнянні з загальною системою оподаткування".

Як повідомило Мінцифри в Телеграмі, тепер проєкт Дія.City буде представлений у щорічному виданні Red Dot Design Yearbook, а також у Музеї дизайну Red Dot в Ессені, який на сьогодні є найбільшим у світі зібранням досягнень сучасного дизайну.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 19 липня до податкової та правової системи для технологічного бізнесу "Дія.City" вже приєдналися майже 300 компаній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-