Дія.City увійшла в шорт-лист престижної премії Emerging Europe Awards 2022

Дія.City увійшла в шорт-лист престижної премії Emerging Europe Awards 2022

Укрінформ
Проєкт "Дія.City" увійшов у шорт-лист премії Emerging Europe Awards 2022.

Як передає Укрінформ, про це віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив у Телеграмі.

"Україну відзначають за круті і прогресивні ініціативи - проєкт "Дія.City" увійшов до шорт-листа премії Emerging Europe Awards 2022", - написав він, додавши, що цією премією щорічно нагороджують організації, проєкти та людей за досягнення в розвитку регіону.

За словами Федорова, проєкт "Дія.Сity" номінований у категорії Modern and Future-Proof Policy “за унікальний внесок у позиціонування України як потужного ІТ-хабу шляхом створення умов для розвитку компаній та залучення іноземних інвестиції”.

Читайте також: До «Дія.City» долучилися понад 200 компаній - Федоров

Переможців премії будуть визначати на Future of Emerging Europe Summit & Awards 2022, що відбудеться 23 червня в Брюсселі.

Проголосувати за Дія.Сity можна на сайті Emerging Europe.

Як повідомлялося, "Дія.Сity" - це проєкт Міністерства цифрової трансформації, що являє собою податковий та регуляторний простір для IT-компаній, які хочуть працювати в Україні. Дія.Сity надає податкові пільги, дає можливість працювати із сучасними інструментами для залучення венчурних інвестицій та захищає інтелектуальну власність компаній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-