Американці створили фломастер-хамелеон

Американці створили фломастер-хамелеон

Відео
Укрінформ
Американська компанія Chameleon Art Products з Індіанаполіса розробила незвичайний фломастер, який може змінювати колір у процесі малювання.

Про це повідомляє "Популярна механіка".

"Маркер під назвою Chameleon Pens Color Tops тепер уміє змінювати не тільки інтенсивність, але й сам колір! В основі диво-фломастера лежить конструкція з безбарвного тонера і чорнила на спиртовій основі. У процесі малювання маркер невеликими дозами змішує чорнило з тонером, що дозволяє плавно змінювати інтенсивність кольору", - зазначається в публікації.

Тепер у Chameleon Pens Color Tops можна заправляти чорнило не тільки основного, а й додаткового кольору, в результаті чого маркер-хамелеон вміє малювати двома кольорами, роблячи між ними плавний градієнт без різких переходів.

Після надходження фломастерів технології Chameleon Pens Color Tops в продаж комплект з п'яти маркерів і п'яти кольорових заправок коштуватиме орієнтовно у 30 доларів.

Художникам з Chameleon Art Products не звикати експериментувати з інструментами для малювання. Декілька років тому за допомогою Kickstarter вони зібрали кошти на виробництво маркерів Chameleon Pens. Фломастери-хамелеони вміли змінювати інтенсивність кольору за бажанням користувача, а тепер американці розширили функціонал свого гаджета.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-